Vacatures

Werken bij De Groot Groep

Samen werken aan veilige liften. Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf in de bouwwereld. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat met liften te maken heeft. Met meer dan 120 medewerkers zijn wij dagelijks bezig met keuren, monteren en reviseren wij o.a. lift takels, kabels, motoren, haken en klimmaterialen. Daarnaast zorgen wij voor de opslag en uitlevering van liften en liftonderdelen.

Veiligheid is natuurlijk enorm belangrijk. Onze missie is dat iedereen veilig kan werken in de liftbranche en dat de klant gebruik maakt van een veilige lift. Help jij mee? Bekijk hier onze vacatures.

Informatie over vacatures:
bel afdeling HRM +31 (0)71 75 17 480

Echte doeners

Mensen die bij ons werken zijn echte doeners. Iedere dag is anders bij ons. Dat vraagt wat van je creativiteit en flexibiliteit. Onze mensen lossen graag dingen samen op en zijn aanpakkers.

Wij zijn een bedrijf van korte lijnen en direct contact, van echte doeners dus. Iedereen doet mee en er is ruimte voor eigen initiatieven. En tussendoor is er ook nog tijd voor een geintje. Kortom, een leuke en afwisselende baan!

Van elkaar leren, doorstromen en groeien

Wij vinden het belangrijk dat je als werknemer in de praktijk kunt leren. Dat geldt niet alleen voor jonge werknemers die net van school komen maar ook voor ervaren mensen, die meer verdieping zoeken of iets anders willen leren. Wij hebben al heel veel werknemers in hun baan zien groeien.

Dit kan op 2 manieren;
Met of zonder mbo- diploma, waarbij je intern wordt opgeleid en mee op sleeptouw wordt genomen door een ervaren en gediplomeerde collega en al gaandeweg cursussen en opleidingen volgt totdat je gediplomeerd bent.

Zonder mbo-diploma, waarbij je via de BBL leergang 1 dag per week op school zit en je mbo diploma behaalt en de andere dagen bij ons aan het werk bent. Ideaal voor mensen, die liever in de praktijk werken dan in de schoolbanken zitten.

Met zijn allen!

Binnen ons bedrijf werken we continu samen vóór onze klanten en áán het verbeteren van onze diensten. Iedereen brengt zijn eigen persoon en(werk)ervaring mee.

Ons snelgroeiende bedrijf pakt de mooie kansen, die er nu en in de toekomst liggen. Om met ons mee te groeien, zoeken we nieuwe collega’s die heel graag met ons willen bouwen.
Heb je zin om mee te groeien? Bekijk dan onze vacatures!