Dienst

Proeflasten

Testen met proeflasten is belangrijk, maar complex werk. Dit vraagt veel tijd, energie en mankracht. Bovendien moeten de testgewichten wel beschikbaar zijn. Uitbesteden is een efficiënte oplossing. De Groot Groep verhuurt officieel gekalibreerde proeflasten. We nemen daarmee een groot deel van het werk uit handen. Ook waar het de planning en logistiek betreft.

Meer informatie voor Proeflasten:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Gespecialiseerde middelen

Service bij keuring

Bij het keuren staan wij de keurmeester bij. Dat doen wij door de proeflasten op locatie te brengen en deze te plaatsen. Ook verlenen we waar nodig assistentie met deze testgewichten. Zo kan de keurmeester gericht aan de slag met het keuren zelf. Wel zo professioneel en efficiënt.

Zorgvuldige planning

Succesvol testen met proeflasten begint met een zorgvuldige planning en logistiek. Daarom verzorgen wij deze ook graag. Uiteraard in overleg. Zo zorgen we ervoor dat het testen zo goed mogelijk aansluit op de dagelijkse werkzaamheden. Wij brengen en halen de testgewichten op het meest geschikte moment.

Waarom proeflasten via De Groot Groep?

Bij de Groot Groep zijn we gespecialiseerd in proeflasten. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we efficiënt moeten werken. Dat zorgt ervoor dat jij je planning haalt. En tegelijkertijd kun je rekeningen op een hoge kwaliteit.

Overzichtelijk proces

Wij helpen je een ingewikkeld proces weer eenvoudig te maken. We denken mee met oplossingen en zorgen dat ook het regelwerk in orde komt. Bovendien zoeken wij actief contact om de werkzaamheden goed in te plannen.

Alle materialen gecertificeerd

Keuren en certificeren is ons dagelijks werk. Daarom zijn al onze materialen altijd volgens de meest actuele voorschriften gekeurd. Bovendien weten wij precies wat een keurmeester nodig heeft om het werk goed te doen.