Dienst

Gereedschapsbeheer

Goed beheer van je gereedschap bespaart je tijd én geld. Met behulp van onze online tool weten wij exact waar je gereedschap is. Door slimme en efficiënte monitoring kunnen we jouw processen nog beter stroomlijnen. Dat helpt je medewerkers bij hun dagelijks werk. En ook onderhoud en keuringen zijn eenvoudig tijdig in te plannen.

Meer informatie voor Gereedschapsbeheer:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Gespecialiseerde middelen

Eigen magazijnen (warehousing)

Je kunt je gereedschap opslaan in onze magazijnen. Wij leveren ze dan op locatie voor je uit. Ook kunnen we ze in onze eigen warehouses keuren en certificeren. Door een zorgvuldige planning zijn je spullen altijd op de juiste plaats. Handig om tijd en kosten voor je eigen magazijn te besparen.

Online registratie gereedschap via ToolSquid

Wij beheren je gereedschap met ons eigen online registratiesysteem ToolSquid. Deze ingenieuze oplossing automatiseert en integreert alle bewegingen van apparaten en gereedschap. Van magazijn naar medewerker. Van project naar project. En weer terug naar het magazijn. Zo weet je altijd waar jouw gereedschappen zijn. Bovendien staan alle keuringen en certificeren erin verwerkt.

Melding bij vervanging en reparatie

Met een zorgvuldige registratie in ToolSquid zie je eenvoudig welk gereedschap aan vervanging toe is. Je kunt altijd de reparatiegeschiedenis nagaan. Ook heb je op ieder moment inzicht in de historie van de certificering. Je ontvangt tijdig een melding voor een keuring. Daardoor ben je altijd op tijd.

Handleidingen en certificeringen bij de hand

Voor veilig werken is het noodzakelijk dat handleidingen en instructievideo’s eenvoudig beschikbaar zijn. Bovendien schrijft de ISO-certificering voor dat keuringsrapporten en certificaten online staan. Wij brengen op je gereedschappen een QR-code aan. Medewerkers kunnen deze code scannen met hun mobiele telefoon of tablet. Zo hebben ze via ToolSquid direct online toegang tot documenten

Waarom Gereedschapsbeheer bij De Groot Groep?

De Groot Groep geeft je inzicht én overzicht in je gereedschapsbeheer. Of het nu om de keuringsrapporten, instructievideo’s of de locatie gaat. Je kunt alles altijd online inzien  op een moment dat het jou goed uitkomt.

Alles onder controle

Je hebt met ToolSquid alle beheer van je gereedschap op orde. Zelf heb je alle specificaties binnen handbereik en je medewerkers hebben eenvoudig toegang tot de gebruiksaanwijzingen, keuringsrapporten en instructievideo’s.

Minder kosten door diefstal en verlies

Niets vervelender dan gereedschap of apparatuur die zoek zijn terwijl je deze nodig hebt. Dankzij ToolSquid zie je waar ze zijn. En vervolgens kun je de gebruikers ter verantwoording roepen.

Bevrijd van papierwerk

Door je gereedschapsbeheer te automatiseren ben je verlost van formulieren en tijdrovend papierwerk. Ook kun je altijd en overal je gegevens inzien.

Onderhoud wordt piece of cake

Je kunt eenvoudig alle reparatiekosten bijhouden. Omdat je altijd inzicht hebt in de onderhoudsgeschiedenis, weet je wanneer gereedschappen onderhoud of certificering nodig hebben.

Gestroomlijnde inkoop

ToolSquid meldt je op tijd wanneer je materialen of gereedschappen moet vervangen. Zo borg je de kwaliteit van de voorraad en kun je jouw inkoop optimaliseren.