Dienst

Transport & logistiek

Met één telefoontje al je transport en logistiek geregeld. En tegelijkertijd voortdurend vinger aan de pols. Bij De Groot Groep kan het. Graag bieden wij je de optimale oplossing voor al je logistieke processen. Denk aan inslag, opslag en uitslag van je goederen. Wij leveren uit waar je maar wilt. En terwijl wij het regelen, kun je zelf eenvoudig online je goederen volgen.

Meer informatie voor Transport & logistiek:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Gespecialiseerde middelen

Vervoer opslagunits en containers

Wij regelen het vervoer van opslagunits en containers van depot naar site. En kunnen onsite lossen. Wel zo makkelijk.

Inslag, opslag en uitslag

Je kunt op ieder moment beslissen wat je met je goederen wilt doen. Eén telefoontje en we gaan het in orde maken. Meedenken in oplossingen vinden wij daarbij belangrijk. Of het nu om korte of langdurige opslag gaat. En of het nu snel moet of liever juist wat rustiger.

Warehousing (magazijnen)

Onze medewerkers behandelen al je goederen met zorg. In goed beveiligde warehouses doen wij de logistiek voor zo’n 100.000 collo per jaar. Uiteraard kunnen wij ook korte of langdurige opslag verzorgen. Met het online Warehouse Management System zie je altijd waar je goederen zijn.

Passend wagenpark

Van spoedkoerier tot zwaar transport. En alles ertussen in. Onze planners zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing voor de goederen die je wilt verzenden. Wij hebben daarvoor een uitgebreid eigen wagenpark. Ook werken we samen met logistieke partners voor uitzonderlijk transport.

Chauffeur

Waarom Transport en Logistiek bij De Groot Groep?

De Groot Groep biedt je het overzicht én inzicht dat je nodig hebt. Wij vinden de oplossing voor logistieke zaken en transport. Of het nou om tijdelijke is of langdurige processen gaat we zorgen ervoor dat alles in orde komt.

Altijd weten waar je spullen zijn

Met de online tool van De Groot Groep kun je eenvoudig online zien waar je goederen zijn. Met onze systemen versterken we ook jouw eigen logistieke processen. Dus nooit meer zoeken naar goederen en bijbehorende documenten.

Het complete logistieke proces overgenomen

Als één van de weinigen kunnen wij alle logistieke processen overnemen. En houd jij grip door online precies te zien waar je goederen zijn. De ideale combinatie van uitbesteden en het tegelijk optimaliseren van je eigen processen.