Dienst

Revisie

Goed onderhoud nodig voor elektrische staaldraadtakels? Bijvoorbeeld bij takels voor personenvervoer of materiaaltakels zoals Tirak. Dan moet je kunnen rekenen op specialistische kennis. De Groot Groep heeft die kennis in huis. Of het nu gaat om takels in gevelliftinstallaties, windturbines of nieuwbouwliften. Wij komen naar je toe en regelen service en onderhoud. Met één telefoontje heb je het geregeld.

Meer informatie voor Revisie:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Gespecialiseerde middelen

Gecertificeerd servicepartner

Onze service monteurs worden jaarlijks getraind en gecertificeerd volgens de norm NEN1808. Zo hebben we altijd de meest actuele kennis in huis. En zitten we bovenop technische innovatie. Daar profiteer jij als opdrachtgever direct van mee. Zo zijn wij onder meer gecertificeerd servicepartner van Tractel Group®, Powerclimber® en DualLift®.

Storingsdienst

Heb je te maken met een storing? De Groot Groep heeft een eigen storingsdienst voor spoedreparaties. Neem direct contact op met onze planningsmedewerkers. Wij doen ons best om binnen vier uur een servicemonteur bij je te hebben. Zo kan de storing efficiënt en ter plekke worden opgelost.

Waarom revisie beheer bij De Groot Groep?

De Groot Groep heeft de specialistische kennis in huis die je nodig hebt voor jouw vakgebied. Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten kun je rekenen op de meest actuele kennis. En we zijn er ook voor je bij spoed.

Breed servicepakket

Of het nu gaat om het jaarlijkse onderhoud of om de verplichte General Overhaul. Wij kunnen het allemaal voor je uitvoeren. Je hebt gemakkelijk in één keer alles geregeld. Uiteraard zijn deelopdrachten ook prima mogelijk.

Certificaten van de fabrikant

Kwaliteit vinden wij van groot belang. Daarom zijn we gecertificeerd servicepartner van toonaangevende fabrikanten van takels. Het gaat hier om onder meer Tractel Group®, Powerclimber® en DualLift®. Onze medewerkers zijn door deze fabrikanten opgeleid.

Storingsdienst: snel en efficiënt

Onze storingsdienst staat voor je klaar als het nodig is. Ook in het weekend. Zo lossen wij storingen aan je takels snel en efficiënt op. En ben je verzekerd van zo weinig mogelijk downtime.