De Groot Groep voor

Kraanverhuurders

Neem contact op

Wie groot materiaal verhuurt, neemt geen risico’s.
De veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers staan altijd voorop. Met een goede voorbereiding en engineering van de werkzaamheden laat je niets aan het toeval over. Wil je ook het keuren en certificeren van gereedschappen feilloos in orde hebben? De Groot Groep kan deze werkzaamheden verzorgen. Wij werken daarbij uiterst zorgvuldig. Want ook bij ons staat veiligheid voorop.

Meer informatie voor Kraanverhuurders:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Onze meerwaarde voor Kraanverhuurders

Onze focus ligt op de juiste kwaliteit van materieel en gereedschappen. Als keurmeesters beoordelen we immers dagelijks voor de belangrijkste veiligheidscertificaten. Naast die inhoudelijke precisie, is ook de planning van belang. In die combinatie ligt juist onze kracht.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Wij vinden een veilige werkomgeving uiterst belangrijk. Jouw zorgvuldigheid in de voorbereiding zetten wij door in de uitvoering.

Zorgvuldige planning

Onze zorgvuldige planning is waarmee we ons onderscheiden. Wij nemen het hele proces over en regelen dat alles in orde komt.

Altijd inzicht

Door onze online tool, heb je op ieder moment inzicht op welke hijskranen de gereedschappen zich bevinden. En bovendien weet je de status van de keuringen en de certificaten.

Eenvoudig tijd besparen

Omdat je het hele pakket aan ons kunt uitbesteden, bespaar je geld. Je hoeft slechts met één partij te overleggen of contracten af te sluiten.