De Groot Groep voor

Infrabedrijven

Neem contact op

Altijd je gereedschappen op tijd gekeurd én gecertificeerd?
Ongeacht hoe lang je projecten duren of hoe divers je werkzaamheden zijn? De keurmeesters van De Groot Groep werken veilig en efficiënt. Wij verzorgen voor jou de planning, het gereedschapsbeheer, de verhuur, de keuring en het certificeren. Zo kun je altijd rekenen op het juiste onderhoud. Zelfs als projecten onverwacht uitlopen op de planning. Een prettig idee.

Meer informatie voor Infrabedrijven:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Onze meerwaarde voor Infra

Wij zorgen ervoor dat ook met langlopende projecten je gereedschappen altijd op orde zijn. Wij weten precies welke gereedschappen we wanneer moeten keuren. Daar heb je dus geen omkijken naar. Ook zijn wij de partner als je extra materieel wilt huren.

Het juiste gereedschap op de juiste plek

Met éen belletje, niet alleen je eigen gereedschap, maar ook extra gehuurd materiaal op tijd op de juiste plek.

Zorgvuldige planning

Onze zorgvuldige planning is waarmee we ons onderscheiden. Wij nemen het hele proces over en regelen dat alles in orde komt.

Altijd inzicht in je project

Door onze online tool, heb je op ieder moment inzicht. Of het nu om de keuringen gaat of om de certificaten van je gereedschappen.

Eenvoudig tijd besparen

Omdat je het hele pakket aan ons kunt uitbesteden, bespaar je geld. Je hoeft slechts met één partij te overleggen of contracten af te sluiten.