De Groot Groep voor

Windindustrie

Neem contact op
Servicemonteur Windturbines

Zo min mogelijk downtime. En tegelijk een zorgvuldige en uitgebreide keuring en certificering van je windturbines. De servicemonteurs van De Groot Groep weten wat hen te doen staat. Wij zijn niet alleen gecertificeerd voor serviceliften, maar ook voor de takels, valstoppen en valbeveiligingen (PPM’s). Zo kunnen we efficiënt alle werkzaamheden ter plekke uitvoeren. En draait de turbine weer zo snel mogelijk.

Meer informatie voor Windindustrie:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Onze meerwaarde voor specialisten in windenergie

Onze servicemonteurs zijn door de fabrikanten opgeleid en gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de meest actuele en specialistische kennis. Onze planningmedewerkers weten wanneer onderdelen van windturbines moeten worden gekeurd. En houden dit bij in een online systeem. Handig!

Efficiënt werken en lage downtime

Als mede-ondernemers zien wij het belang van een zo kort mogelijke downtime. Onze servicemonteurs zijn hierop getraind. Zij doen hun werk zorgvuldig, maar ook efficiënt.

Zorgvuldige planning

We bespreken samen de jaarplanning door, vervolgens regelen wij dat alles in orde komt.

Altijd inzicht in de status van je windturbine

Door onze online tool, heb je op ieder moment inzicht welk gereedschap of middel zich in welke windturbine bevindt. En bovendien weet je de status van de keuringen en de certificaten.

Eenvoudig tijd besparen

Omdat je het hele pakket aan ons kunt uitbesteden, bespaar je geld. Je hoeft slechts met één partij te overleggen of contracten af te sluiten.