Dienst

Verhuur

Zelf alle soorten materieel in huis hebben is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je erover kunt beschikken als je het nodig hebt. En dat de kwaliteit gegarandeerd is. De Groot Groep biedt je een grote keuze in verhuur. Van hijs- en hefmiddelen tot klimmaterialen. En van containers tot interne transportmiddelen.

Meer informatie voor Verhuur:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Gespecialiseerde middelen

Hijs- en hefmiddelen

Geen enkele opdracht hoeft meer een probleem te zijn. Vakkundig en veilig klaar je de klus. Daarvoor is bij ons een uitgebreid assortiment hijs- en hulpmiddelen beschikbaar. Wij brengen dit graag op locatie. Uiteraard is al het materieel gecertificeerd volgens de nieuwste werkvoorschriften en het EKH-certificaat.

Klimmaterialen

Met onze klimmaterialen heb je garantie voor zekerheid. Wij keuren en certificeren  dagelijks en letten dus extra op kwaliteit. Door te huren bespaar je jezelf de investeringen. En heb je altijd klimmaterialen die zijn gecertificeerd volgens de actuele werkvoorschriften. Natuurlijk hebben ze ook het EKH-certificaat.

Containers

Wil je extra materiaalopslag, kantoorruimte of tijdelijke omkleedruimte? Of misschien schaftlokalen of werkplaatsen? Wij hebben ze in de afmeting en uitvoering die je zoekt. Kies eenvoudig uit welke je wilt. En wij zorgen voor vervoer, plaatsen en volledige installatie. Kortom, snel en gemakkelijk gebruiksklaar.

Interne transportmiddelen

Heb je te maken met piektijden? Bijvoorbeeld vanwege een incidenteel groot project? Handig om dan wat extra interne transportmiddelen als een heftruck, palletwagen en stapelaar te hebben. Huur ze bij De Groot.

Waarom huren bij de De Groot Groep?

De Groot Groep zorgt ervoor dat je je werkzaameheden eenvoudig kunt opschalen. En afschalen gaat weer net zo eenvoudig. Zo heb je altijd precies het juiste materieel in huis. En houd je de investeringskosten klein.

Kosten besparen

Met huren heb je geen kosten voor onderhoud. Wij zorgen dat al het materiaal gekeurd en gecertificeerd is. Van VCA-certificaat tot EKH-certificaat. Bovendien zijn alle keuringsdocumenten altijd eenvoudig te raadplegen via een QR-code.

Strakke planning

Door gerichte planning van onze kant kun je scherp offeren bij opdrachtgevers. Het materieel staat immers niet onnodig lang bij de opdrachtgever. Direct na afronding van het werk, zorgen wij dat de spullen weer worden opgehaald.

Huren, leasen of kopen

Uiteraard kun je bij ons huren. Maar ook voor leasen of kopen zijn we je graag van dienst. Met onze kennis en ervaring kunnen we je goed adviseren. Wij kennen de technieken en de mogelijkheden.