De Groot Groep voor

Installatiebedrijven

Neem contact op

Als installateur zit je bovenop de technische ontwikkelingen.
Thema’s als duurzaamheid en innovatie vragen jouw gerichte aandacht. Dan is het prettig dat je de keuring en certificering van gereedschappen eenvoudig kunt uitbesteden. De Groot Groep verzorgt deze werkzaamheden op locatie met onze mobiele servicebussen. Terwijl jouw monteurs de klant helpen, werken wij aan de veiligheid van de gereedschappen. Wel zo snel en efficiënt.

Meer informatie voor Installatiebedrijven:
Bel +31 (0)71 75 17 400

Onze meerwaarde voor Installatiebedrijven

Onze mobiele keurstations zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen. Door deze rijdende werkplaatsen kunnen onze EKH-keurmeesters op iedere locatie aan de slag. Onze planners zorgen ervoor dat de planning naadloos aansluit bij die van jou. Ter plekke worden gereedschappen gekeurd.

Je installateurs kunnen doorwerken

Wij zorgen ervoor dat de installateurs door kunnen gaan bij je opdrachtgever. Zij verliezen geen kostbare tijd. Wij volgen daarbij jullie planning.

Zorgvuldige planning

Onze zorgvuldige planning is waarmee we ons onderscheiden. Wij nemen het hele proces over en regelen dat alles in orde komt.

Altijd inzicht in de status van de gereedschappen

Door onze online tool, heb je op ieder moment inzicht bij welke monteur je gereedschappen zich bevinden. En bovendien weet je de status van de keuringen en de certificaten.

Eenvoudig tijd besparen

Omdat je het hele pakket aan ons kunt uitbesteden, bespaar je geld. Je hoeft slechts met één partij te overleggen of contracten af te sluiten.