Over De Groot Groep

Bij De Groot Groep keuren we ontzettend veel. Dat is dan ook waar we de afgelopen jaren groot mee zijn geworden. Met meer dan honderd medewerkers zijn we dagelijks actief in heel Nederland. Samen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers eenvoudiger hun werk kunnen doen. Wij hebben er plezier in om hun keuringen, logistiek en planningen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Online tools zijn hierbij onmisbaar.

Oorsprong

Overigens zijn we van oorsprong een transportbedrijf. Meer dan 85 jaar geleden stond C.P. De Groot aan de wieg ervan. Door de jaren heen zijn we steeds meer een specialist in logistieke diensten geworden. Die kennis passen we nog iedere dag toe in combinatie met onze keuringen en certificeringen. Wat al die tientallen jaren ook is gebleven, is dat we graag ‘doen’ en onze resultaten laten spreken. Daar voelen we ons nog steeds goed bij.

De Groot Groep omvat De Groot Logistiek en De Groot Hijstechniek. De Groot Logistiek werkt samen met Stichting Vervoersadres en volledig conform haar richtlijnen. Download hier de Algemene Vervoerscondities AVC, en het CMR Verdrag en VEEM Condities Amsterdam-Rotterdam.
De Groot Hijstechniek is lid van de Koninklijke Metaalunie en hanteert de laatst geldende algemene voorwaarden van Metaalunie.

Voor wie werken wij?

De Groot Groep werkt onder andere voor:

Chubb
Jungheinrich